Evifin Oy

Evifin Oy

RATKAISUT

Jäljempänä mainittuihin ratkaisuihin löytyy tuotteita suoraan meidän verkkokaupastamme, mutta huomioithan, että laajasta kirjosta johtuen siellä ei ole kaikkia olemassa olevia vaihtoehtoja. Ota rohkeasti yhteyttä meihin niin osaamme olla avuksi parhaimman ratkaisun löytämisessä!

Yrityskohtaiset ratkaisut

Ratkaisut

Oli ratkaisujen tarve prosessien hiominen, toiminnan tarkistaminen tai niihin liittyvien ohjelmistojen sekä tuotteiden yhteen sovittaminen, olemme täällä teitä varten. Autamme löytämään teidän toimintaanne tukevan ratkaisun. Yksilölliset, räätälöidyt ratkaisut soveltuvat parhaiten olemassa olevaan toimintatapaan ja tukevat parhaiten nykyisiä prosesseja. Ne antavat parhaimman lopputuleman toiminnan tehostamiseksi. Pienillä muutoksilla, jotka tukeutuvat nykyisiin käytäntöihin, voidaan saavuttaa suuriakin etuja kokonaisuudessa. Varsinkin tunnistettujen rutiinitehtävien ja turhakkeiden sujuvoittaminen tehostaa työskentelyä sekä nostaa henkilöstön mielekkyyttä työtä kohtaan huomattavasti.

Osaamisemme ulottuu pienten yksityiskohtien hiomisesta aina suurempien kokonaisuuksien hallintaan, sekä niiden yhdistämiseen saatavilla oleviin ohjelmistoihin ja tuotteisiin. Näitä kaikkia vaaditaan ratkaisujen toteutuksessa, niin että se vastaa toiveita, jopa ylittää ne.


Ympäristö ja ilmanlaatu

Ilmanpuhdistaja

Puhdas, miellyttävä ja tuoksuton sisäilma edistää työntekijöiden sekä asiakkaiden viihtyvyyttä. Ruotsalainen Camfil on maailman johtava ilmansuodattimien ja puhdastilaratkaisujen kehittäjä, jonka valikoimista löytyy suodatinratkaisuja pienemmistä toimistotilojen suodattimista aina laajoihin teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin ratkaisuihin, joihin löytyy myös etäohjausyksikkö automaattista suodattimien säätöä varten. Tuotevalikoimassa on myös helppokäyttöinen sisäilmanmittari jonka indexi-tulokset ovat helposti tulkittavissa, ja perustuvat vuosikymmenien kokemukseen ilmanlaadun mittauksessa.


Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Nettisivujen toteutus alusta loppuun, sinun toiveittesi pohjalta. Hoidamme myös tarvittaessa ylläpitoa ja voimme toteuttaa valmiita "avaimet käteen" -kokonaisratkaisuja. Sivustot ovat aina responsiivisia, eli mobiililaitteisiin soveltuvia, sekä hakukoneoptimoituja.

Katsomme suunnittelua, toteutusta sekä toiveitasi projektikohtaisesti, joten otathan rohkeasti yhteyttä. Suunnittelun yhteydessä sovimme kokonaishinnan, eikä sen jälkeen päälle tule mitään juoksevia kustannuksia. Toteutamme myös mielellämme sivuja ja verkkokauppoja konkareille, ja keskustelemme aina asiakkaan kanssa tarpeista, suunnitelmista ja tuloksista.

Verkkokauppapuolella olemme erikoistuneet Vilkkaan verkkokauppapalveluihin. Mikäli tarvitset apua verkkokaupan pystyttämisessä, ylläpidossa tai suunnittelussa, otathan yhteyttä. Muita lisäpalveluja ovat Googlen palvelut, kuten Analytics ja Adwords, nettihotelli, verkko-osoitteen hallinta, sähköposti-osoitteet sekä muut tarpeet yrityksen tietotekniikkaan liittyen.

1110695-1

Tietosuoja ja rekisteriseloste